شما دعوت شده اید تا در این پویش به دنبال ایجاد یک جریان رسانه‌ای قدرتمند و پیشگام باشید که بتواند در برابر «جنگ روایت‌ها» ایستادگی کند و ایران را به عنوان الگویی از مقاومت، پیشرفت، وحدت و معنویت در عرصه جهانی معرفی نماید.

کتاب: ام علاء

ام علاء؛ روایتی از زندگی پرافتخار مادر سه شهید به قلم سمیه خردمند «ام علاء» نوشته سمیه خردمند، روایتی تاثیرگذار از زندگی فخرالسادات طباطبایی، مادر سه شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است. این کتاب داستان زنی است که از دل رنج‌ها و سختی‌ها به سعادت رسیده و زندگی‌اش سرشار از ایثار، […]

... ادامه پایین صفحه...

ام علاء؛ روایتی از زندگی پرافتخار مادر سه شهید به قلم سمیه خردمند

«ام علاء» نوشته سمیه خردمند، روایتی تاثیرگذار از زندگی فخرالسادات طباطبایی، مادر سه شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است. این کتاب داستان زنی است که از دل رنج‌ها و سختی‌ها به سعادت رسیده و زندگی‌اش سرشار از ایثار، صبر و عشق به خدا و خانواده است.

فخرالسادات طباطبایی در نجف متولد شد و در همسایگی حرم امیرالمؤمنین(ع) بزرگ شد. او در سن سیزده سالگی با آیت‌الله سید حسن قبانچی، یکی از شاگردان ممتاز پدرش، ازدواج کرد و حاصل این ازدواج هجده فرزند بود. زندگی آنها در خانه‌ای وقفی و کوچک در جوار حرم امیرالمؤمنین(ع) آغاز شد و با عشق و ایمان ادامه یافت.

نگارش این کتاب با داستان شگفت‌انگیز آشنایی نویسنده، سمیه خردمند، با یکی از شهدا آغاز می‌شود. نویسنده در ایام جوانی دچار بیماری سختی می‌شود و در اوج ناامیدی، به درگاه خداوند التماس می‌کند تا رنج او را پایان دهد. در همین دوران، به طور اتفاقی با شهیدی آشنا می‌شود که عامل پیدایش و ظهور حلقه‌های مفقود زندگی‌اش می‌شود. شهید به خواب نویسنده می‌آید و مزار مادرش را نشان می‌دهد. سمیه خردمند با پیدا کردن مزار مادر شهید و غرق شدن در خاطرات او، عشقی عجیب به این مادر پیدا می‌کند و زندگی‌اش به سمت و سویی دیگر می‌رود.

فخرالسادات زنی به شدت صبور، مؤمن، با اخلاق و متواضع بود. او در طول زندگی‌اش همیشه به اقوام رسیدگی می‌کرد و از آنها دلجویی می‌نمود. در بین خویشاوندان، هرگاه مشکلی پیش می‌آمد، او اولین کسی بود که برای حل آن قدم برمی‌داشت.

در دوران نخست‌وزیری حسن البکر، پسرش عزالدین و برادرش عمادالدین، که هر دو از شاگردان نخبه آیت‌الله صدر بودند، دستگیر و روانه زندان شدند. حسن البکر با نظر صدام، حکم اعدام این دو روحانی بزرگوار را صادر کرد. این اولین باری بود که در نجف خون روحانیت ریخته می‌شد. چند روز قبل از اعدام، فخرالسادات با پسر و برادرش ملاقات می‌کند و به آنها وعده بهشت و دیدار با امام حسین(ع) را می‌دهد.

پس از شهادت سه فرزندش، فخرالسادات و همسرش ابو علاء به دستور صدام روانه زندان شدند. آنها به دلیل فعالیت‌های سیاسی دیگر پسرانشان در ایران علیه رژیم صدام، یک سال و نیم در زندان حزب بعث گذراندند. رژیم بعث قصد داشت با این شیوه، دیگر پسران آنها را به دام بیندازد، اما موفق نشد.

در نهایت، فخرالسادات پس از بسته شدن چشمانش، برای همیشه در کنار حضرت معصومه(س) آرام گرفت. زندگی او نمادی از ایثار، صبر و عشق به خدا و خانواده است.

کتاب «ام علاء» نه تنها روایت زندگی یک مادر شهید، بلکه داستانی از ایمان، مقاومت و سعادت است که خواننده را به عمق مفاهیم انسانی و الهی می‌برد. این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های واقعی، زندگی‌نامه شهدا و کسانی که به دنبال الهام گرفتن از زندگی‌های پرافتخار هستند، بسیار مناسب است.